Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Summering av Way Out West 2014

Way Out West 2014

Ännu en Way Out West-festival till handlingarna, och vi på Onyanserat var förstås där och bevakade deras filmsatsning. Minst lika intressanta filmer som förra året, och det är till sådana här tillställningar en kloningsmaskin skulle komma till sin absolut bästa användning. En och annan rush mellan biograferna blev det med ett tajt filmschema med mycket sevärt.

Det verkar som fler och fler hittar till filmvisningarna också, lång kö till flera av filmerna, och att det nu är fjärde året som det också satsas på film börjar märkas. Kul för festivalen och filmansvariga. Vi får skylla oss själva att vi inte fick plats på Turist (en kollega såg den idag istället så lugn, en onyanserad recension kommer), och jag lyckades få sista platsen på Wish I Was Here efter ett så gudomligt ingripande en ateist kan drabbas av.

Här är länkar till de recensioner vi gjort i samband med Way Out West:

Men såg vi ingen musik då? Jodå, det blev lite av den där andra kulturarten också. För egen del tyckte jag Slowdive var klart bäst, medan Lindman röstar på Outkast. Då vet ni det.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Synthare och Arsenal-fan som bygger webbar till vardags. Föredrar intresseväckande dialog före explosioner, och gäspar vanligtvis när det blir för mycket action såvida det inte sker i rymden. Tycker Totoro är det gulligaste djuret som någonsin fångats på film.