Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Tack för nomineringen!

MZBA1

Kära läsare,

Året närmar sig sitt slut och det är snart dags för oss alla att svida om till partystass för att ringa ut det gamla och välkomna ett nytt spännande filmår med många efterlängtade titlar. Redaktionen har bjudit på sina årslistor och förhoppningsvis därmed också tipsat er om någonting ni missat eller kanske rent av avstått från.

Men vi har sparat det bästa till sist!

Som en av sex filmbloggar är Onyanserat nominerad till Årets Filmblogg, något som vi givetvis är mäkta stolta över. Sedan 2010 har vi gått vår egen väg och vägrat att slaviskt följa den samlade kritikerkåren likt pipande ohyra runt en massmedial råttfångare från Hameln, om vi nu inte tycker att fullpoängaren är berättigad vill säga. Då hyllas det förbehållslöst och ibland också besinningslöst. Ibland tycker ni precis som vi, ibland inte. Till och med bland redaktionsmedlemmarna råder det ofta delade meningar och visst är det väl ändå så det skall vara? En filmupplevelse ligger trots allt i betraktarens ögon och det är ingen som skall komma och säga till oss att det här är bra eller det här är dåligt, vi vill skaffa oss en egen uppfattning. Se oss inte som ett facit utan mer som en pålitlig guide som sliter dag och natt utan ersättning för att i ren välvilja och passion navigera våra medresenärer förbi de svarta hålen för att slutligen nå stjärnorna.

Utan er hade vi inte haft ett fantastiskt bloggår. Utan er hade det inte varit möjligt! Tack för att ni följer med oss och tack för att ni engagerar er i det bästa vi vet, film och TV!

Gott nytt!

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."