Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Tävla och dofta som 007!

Det har väl knappast undgått någon att Bond 23 – Skyfall, har premiär om drygt tre veckor. En annan sak som inte passerat obemärkt är att SÄPO anordnade en fest för ganska mycket av våra pengar med Bondtema. Leffe klädde sig som Hajen, skämtaren Patrick kom som Oddjob och Lena kom som Pussy Galore. Är du ledsen att du inte är en del av SÄPO? Ledsen att du inte fått inbjudan till galapremiären? Helt förkrossad att ditt namn inte låter lika ballt när du presenterar dig med efternamn först?

Lugn. Vi på Onyanserat har lösningen. Du kan nämligen dofta som din favoritagent! I samarbete med PROCTER & GAMBLE och Scandinavian Cosmetics AB, lottar vi ut tre stycken Dofta-gott-kit! Du kan vinna – parfymen, deo och duschkräm, allt förpackat i en fin ask och levererat i en läcker Bondpåse.

Allt du behöver göra är att maila och berätta varför du (eller din man) behöver lukta som 007.

Maila din motivera till: christopher@onyanserat.se

Vinnarna annonseras här den 17 oktober. Vad väntar ni på? Motivera!

 

AVSLUTAD!!!! VINNARNA ÄR: Mikael alias MIKETHEBIKE med följande fina motivering:
Jo, när man som jag ständigt rör mig på samhällets skuggsida (jobbar på Hisingen i Göteborg) behöver jag verkligen lukta smarrigt. Dels för att kunna behålla min gentlemannamässiga värdighet, men också för att jag ska minnas att jag smutsar ner mig för en god sak.

Josefine Ohlsson: Min man behöver dofta som Daniel Craig. Jag hittar knappt hans mun under hans skägg. Men skulle han lukta som James, skulle jag leta till jag hitta läpparna i hans fejs!

Daniel Eriksson: Ge mig den! Jag har faktiskt ny tjej på gång! SKICKA! Det här är ett hot!

Maila mig era adresser så skickar vi vinsten!

 

 

 

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *