Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Tävling – Vinn biobiljetter till The Imposter

År 1994 försvinner en 13-årig pojke spårlöst från sitt hem i San Antonio, Texas. Tre och ett halvt år senare hittas han tusentals mil hemifrån och berättar om en fasansfull tillvaro av kidnappning och tortyr. Han är på flera sätt som familjen minns honom, men varför pratar han med fransk brytning och ser så annorlunda ut? Och framförallt, varför verkar familjen inte märka att någonting är fel? När en utredare börjar ställa frågor kommer märkliga saker upp till ytan och berättelsen om Nicholas Barclay tar en oväntad vändning.

Förra veckan gick Måns Lindén på bio och såg ett barn försvinna och precis som så många andra kritiker världen över var han märkbart tagen av Bart Laytons gripande dokumentärfilm The Imposter. Läs recensionen här: http://onyanserat.se/recensioner/imposter-recension/

I samarbete med Nonstop Entertainment ger vi er nu möjligheten att vinna biljetter till denna otroliga men sanna berättelse som är nominerad till det stora jurypriset vid Sundance 2012.

Fem lyckliga vinnare får två biobiljetter hemskickade och det enda ni behöver göra är att glänsa med er allmänbildning gällande Nicholas hemstat Texas. Svara på frågorna nedan och maila svaren till lindman@onyanserat.se

Tävlingen är avgjord och följande personer vinner 2 biobiljetter var:

Natasha Olsson
Andreas Turesson
Martina Wretman
My Svensk
Michael Avidan

1 . Vad heter huvudstaden i Texas?

Rätt svar är: Austin 

2. San Antonio har endast ett sportlag i högsta divisionen. Vad heter basketlaget?

Rätt svar är: Spurs eller San Antonio Spurs

3. Vad heter ranchen där den aktuella TV-serien Dallas spelades in?

Här godkänner vi Southfork och Southfork Ranch. 

Senast 20/10 vill vi ha era svar.

Lycka till och må filmgudarna vara på er sida!

 


 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."