Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

The Hobbit: The Battle of the Five Armies – Trailer

HobbitLogo

”I think one or two of you asked to see this?” skrev Peter Jackson på sin Facebook-sida och delade den första trailern för den tredje och sista Hobbit-filmen. Ja, det är inte bara för att det är hett som i helvetet ute som man längtar lite, lite efter december – det är ju också då The Hobbit: The Battle of the five armies (eller Hobbit: Femhäraslaget) har premiär, och dett ser mäktigt ut! Såklart. Vad annars kan man förvänta sig när en episk strid om Midgårds framtid väntas. Extra plus för den finstämda sången av Pippin på soundtracket.

Så, hur peppade är ni? Premiär blir det den 10 december.

(Det är ju kul att både Lester Nygaard och Joe McMillan är med i Hobbit . Tycker jag som precis avslutade Fargo, och håller på att kolla Halt and catch fire, och därmed var inställd på en lite annan sorts rolltolkningar av Martin Freeman och Lee Pace…)

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.