Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Total Recall – Trailer

Då var den här. Fullängdstrailern till filmen som skall ge Colin Farrell upprättelse och en plats bland de tunga actionhjältarna. Total Recall är som de flesta säkert vet en remake av en gammal Arnold-film, visserligen en av hans bästa men frågan är, som så många gånger förr. Varför göra en remake? Och varför Colin Farrell? Han känns inte särskilt rätt i rollen som Douglas Quaid. Eller vad säger ni? Se trailern och avgör själva. Känner ni er laddade inför detta?

En salig blandning mellan Blade Runner, Femte Elementet, den oerhört underskattade Strange Days och så några Storm Troopers på det. Visst är det snyggt men det känns som att vi sett precis allt tidigare. Colin Farrell stirrar tomt och flämtar fram korta repliker och John Cho från Harold & Kumar har kittat upp sig med ”angry asian bad motherfucker all included” bestående av:

Scooterblond frilla
Halstatuering
Kort stubin
Fet puffra med stort magasin

Nej, det här höjde inte pulsen nämnvärt. Det känns som om regissören Len Wiseman, mannen bakom Die Hard 4.0 och Underworld har fått en skyhög budget för att kunna göra en påkostad B-film och jag tror inte ens att namn som Kate Beckinsale, Jessica Biel, Ethan Hawke och Bill Nighy kan rädda Total Recall från ett fiasko.

Trailern fick mig i alla fall sugen på att plocka fram originalet från 1990 igen för att se om filmen fortfarande håller.

Total Recall har svensk biopremiär 8 augusti 2012.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."