Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

sent ute igen

Anledningen till att det oftast uteblir inlägg från min sida är pga att jag alltid kommer på bloggandet på tok försent…. Ibland går det tom så långt att jag vaknar mitt i natten kallsvett och det ända jag tänker på är onyanserat!

Även ikväll är det sent då jag skall upp kl 5 imorgon bitti, så måste faktiskt gå och lägga mig.. Men skall snabbt kommentera en kommentar jag fick på tidigare inlägg.. Ger ett kort svar nu och ett längre imorgon.

Användaren ”Papa Hemingway” skriver….

Jag har pratat med en del skådespelare och det känns som en riktig vattendelare det där med reklam. Är det för kommersiellt eller varför skulle man inte göra det? Kan förstå om man inte vill göra hemorojd reklam men för försäkringar eller en bank som Samuel Fröler? Det finns ju mängder med seriösa skådespelare som gjort reklam.

http://youtu.be/TnLjlU4rCuc Kevin Costners t ex

Jag menar, det är väl en bra plattform att nå ut till nya arbetsgivare? Speciellt filmregissörer tror jag verkligen skiter i om du gjort reklam innan så länge den var ok.

Ett kort svar på det… Jag är inte helt emot reklam. skall ge en vidare kommentar på detta imorgon. På återseende.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En gång på topp, igenkänd, omskriven och populär. Idag arbetslös och kämpande skådespelare. "Efter regn kommer alltid solsken" säger man ju. Kommer det även roller efter detta konstanta Monsunregn frågar jag mig. Jag är inte bitter. Bara lite.