Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Varför gå på berg när det finns småsten?

Dagen efter första träningsdagen på länge…så värst ont har jag faktiskt inte, men jag är så jävla trött.. Det blir en tidig kväll. Imorgon är det ju fredag, och jag skall ha ett par vänner och kollegor över på vin och prata om teaterprojekt. Skall bli mycket trevligt, men jag vill ju vara lite piggelin tills dess så, ja där av tidig kväll.

Har varit lite duktig och sökt lite olika roller med.. Kortfilm, informationsfilm samt långfilm.. Dock inget hört än.. Jävligt tveksam om något av det skulle bli av, så jag får ta och söka vidare.

Skall försöka göra ett ordentligt tag snart och ringa runt till de kontakter jag har och även till de jag inte haft kontakt med tidigare för de måste släppa snart.. Jag måste börja få lite fler filmjobb. Så enkelt är det.

Slutligen så önskar jag er alla en härlig kväll, och kom ihåg imorgon är det fredag, dags att korka upp rötjutet, luta sig tillbaka och njuta av livet. Hur jävligt det än må vara. Livet alltså, inte rötjutet det är alltid njutbart.

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En gång på topp, igenkänd, omskriven och populär. Idag arbetslös och kämpande skådespelare. "Efter regn kommer alltid solsken" säger man ju. Kommer det även roller efter detta konstanta Monsunregn frågar jag mig. Jag är inte bitter. Bara lite.