Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Världens Bästa Filmer Gjorda av Fans (Thundercats)

När jag var liten så fanns det två tecknade serier som jag älskade lika mycket som dom första Star Wars-filmerna och det var He-Man och Thundercats. He-man blev ju film redan i slutet på 80-talet med en stel Dolph Lundgren i rollen som Eternias homoerotiska beskyddare. Serien är enligt rykten på väg att bli film igen, men i nuläget så finns inga vidare detaljer att finna.

Thundercats har dock aldrig blivit live-action-film även om rykten florerat i årtionden och filmen är betecknad som ”in development” på IMDb. Tills vidare så kan man hålla tillgodo med denna superba fan-trailer som är skapad av en fanatisk snubbe med alldeles för mycket fritid. Han har helt enkelt tagit bilder från andra filmer och manipulerat dom med digitala medel för att skapa en riktig snygg fan-trailer!

2 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.