Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Veckans Tyngsta Trailers

 Prometheus

Det har väl knappast undgått någon att vi går i väntans tider här på Onyanserat. Efter teasertrailern så kom det en superteaser som skulle funka som en trailer inför den riktiga trailern. Sjukt rörigt men visst, vi köpte det i väntan på the real stuff och nu är den äntigen här! I natt släpptes den officiella HD-trailern till Prometheus och om förväntningarna var höga innan så är det ingenting mot vad de är nu. Den nya trailern är ett litet mästerverk och det känns verkligen som om Ridley Scott är tillbaka på allvar.

Det är fortfarande oklart huruvida Prometheus är en prequel till Alien eller ej men allvarligt talat, vem bryr sig egentligen?

Det enda smolket i bägaren är väl att vi måste vänta till 1:a juni då filmen har premiär i Sverige. Vill man se den tidigare så visas den på franska redan 30:e maj och efter den här trailern är det nästan så att man överväger alternativet, trots rostiga språkkunskaper…

Dark Shadows

Dark Shadows är en helgalen remake på en ikonisk såpopera från 1960-talet med vampyren Barnabas Collins (Johnny Depp) i huvudrollen. Depp, mängder med smink, vampyrer, häxor, monster och andra skumma karaktärer, allt inlindat i skruvad svart komik. Det luktar Tim Burton lång väg och visst är det också han som ligger bakom Dark Shadows.

Den ursprungliga serien snodde ganska mycket av de gamla skräckklassikerna, allt från Frankenstein till Dorian Grays Porträtt men man passade även på att slänga in både tidsresor, alternativa dimensioner och förbannelser. Filmen Dark Shadows skall dock i huvudsak vara baserad på handlingen i den ursprungliga kultromanen skriven av Dan Curtis och fokuserar på Barnabas, en aristokrat vars hämndlystna flickvän och tillika häxa (Eva Green)  förvandlade till vampyr och som nu har vaknat upp i en helt annan era, vilket givetvis bör bädda för humoristiska situationer och överspel.

Dark Shadows har svensk biopremiär 11:e april 2012

 Battleship

Är ”sänka skepp” din favoritsysselsättning och har du ännu inte fått nog av Transformers? Grattis! Här kommer senaste trailern för Battleship! Man har helt enkelt tagit hela konceptet där robotar kan anta olika coola former, slängt ner plåtburkarna i sjön, sparkat liv i Peter Berg som actionregissör och tryckt på Liam Neeson en Amiralsmössa.

Dryga 200 miljoner dollar har Hollywood plöjt ner i popcorn-rullen Battleship och trots att vi äntligen får se Neeson slåss mot onda robotar i en film så känns det här på förhand som en jätteflopp men trailern är tung och skall därför givetvis vara med.

Förhandssnacket har annars mest handlat om Rihannas filmdebut som vapenspecialist men även Alexander Skarsgård dyker upp i rollen som befälhavare Stone Hopper.

Battleship har svensk biopremiär 13:e april 2012

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."