Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Vinnaren av Scarfaceboxen!

Efter underbara castingförslag har vi korat en vinnare av Scarfaceboxen.

Vi gratulerar Hans Råman i Malmö till första priset.

Hans castingsheet ser ut så här:

”Jag lutar mig tillbaka i läderfåtöljen, snurrar ett halvt varv och låter den dallrande smogen över L.A. fylla mina lungor tillsammans med cigarröken när jag börjar fundera ut hur vi ska tjäna pengar.

Kärlekskranka Simon/Lovesick Simon skulle egentligen göras av nån up-and-coming snubbe, men ska vi dra in stålar så ska vi. Det får bli Shia LaBeouf. Han är rätt så okej och var ganska bra i A guide to recognizing your saints och även i Disturbia vill jag minnas. Även om den senare, som de flesta andra filmer i genren, såklart spårade ur rejält på slutet.

Robinson Micke/Survivor Mike kommer självklart att återigen göras odödlig av Alexander Skarsgård i vad som kommer bli hans definitiva genombrott i Hollywood. Efter detta blir han castad i stora komedier där jag tycker han passar utmärkt.

Drömtjejen Mia/Dreamgirl Mia måste bara spelas av Min personliga favorit Maggie Gyllenhaal. Ingen kan fyra av ett leende som henne!

Renlighetsfascisten Mario/Stain-hater Mario blir rollen som kommer att ge Giovanni Ribisi hans första Oscar-nominering för bästa manliga biroll.”

2:a pris ( signerad Hundtricket dvd och poster) går till ”Breakstone”

”Alexander hade ju, tack vare sin hollywood-karriär varit ett perfekt dragplåster. Men
eftersom han nu blåst sin ypperliga chans för denna roll, på att suga blodet ur emo-vampyrismen. Får vi motvilligt stoppa in den näst bäste i ordningen: Seann William Scott.

Vilket självklart -för er som redan listat ut hemligheten i mitt resonemang- leder oss till Jason Biggs, i rollen som Simon.

Nu får vi röra om lite i grytan och rollistan, för att skapa nya intriger samt upplägg för lite dramatik och sätta Mena Suvari som Mia.

Slutligen, vem återstår om inte Thomas Ian Nicholas som Mario.

För Er som ännu inte räknat ut konceptet, så är ju detta en oslagbar efterföljare i franchisen American Pie; ”American Pie-The Dogtrick”. Där både återkomsten av de ursprungliga skådespelarna och nya, spännande intriger gör det till en självklar blockbuster! Detta blir den ende värdige arvtagaren, till det Svenska originalet som i sig är det enda värdiga svaret på…just det; American Pie #1. Ni ser, cirkeln är sluten!”

På en hedrande tredjeplats kommer ”victoria86” som ville göra musikal av filmen:

”Jag tänker mig en musikal-film (amerikanerna älskar musikaler!) och då det är många färgade musiker i USA så blir det en film med bara färgade artister/skådespelare. Det blir en monsterhit!

Mia:Jennifer Hudson
Micke:Will Smith
Simon:Chris Brown
Mario:Pharell Williams”

Priserna kommer med posten!

Tack alla som bidrog med fantastiska castingförslag!

/Christopher, Christian, Måns.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *