Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

ZOMBIEVECKA: Pride and Prejudice and Zombies

pride-and-prejudice-and-zombies

Zombie-tema denna vecka och här uppmärksammar vi den kommande filmen Pride and Prejudice and Zombies.

Jane Austen får ursäkta, men stolthet och fördom bland skitnödiga aristokrater och hangarounds vars mesta tid går ut på att fundera på hur man ska giftas bort på bästa sätt blir så väldigt mycket bättre när zombies är med också. Jag kunde ju inte annat göra än att köpa Pride and Prejudice and Zombies, boken med ett episkt snyggt omslag som dök upp för några år sen, och tro fan att det blir mer ös i den än det tämligen trista kärleksdravel som det är i den klassiska versionen. I Pride and Prejudice and Zombies är det kickass-brudar som med katana och jävlaranamma tydligt visar var skåpet ska stå och hur dött kött som ändå rör på sig skall hanteras på bästa vis.

Ännu mer eld och lågor blev jag när jag insåg att det kommer göras en filmatisering av zombie-versionen, och med en på pappret i alla fall cool casting verkar det finnas utmärkta förutsättningar för en filmfest. Medverkar gör bland andra Lena Heady (Game of Thrones), Sam Riley (Control), Jack Huston (Boardwalk Empire) och Matt Smith (Doctor Who).

Alldeles nyligen dök också den första trailern upp:

Enligt IMDb har Pride and Prejudice and Zombies Sverigepremiär 26 februari 2016.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Synthare och Arsenal-fan som bygger webbar till vardags. Föredrar intresseväckande dialog före explosioner, och gäspar vanligtvis när det blir för mycket action såvida det inte sker i rymden. Tycker Totoro är det gulligaste djuret som någonsin fångats på film.