Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Serier & TV

Arrested development – rättar gamla misstag

Idag släpps den femte säsongen av Arrested development, där vi får följa den hysteriska familjen Bluth och deras uppåtväggarna galna upptåg.

De första tre säsongerna var riktigt bra, men när Netflix väckte serien för en fjärde säsong var vi många som blev besvikna.  Visst levererade den samma mörka humor och kändisspäckade ensemble, men den hade tappat det som gjorde de tre första säsongerna så bra.

När femte säsongen nu vankas så börjar man undra hur Netflix skulle kunna komma upp till ytan igen efter säsong fyras bottennapp. Men då gör de något oväntat. Enter Arrested development season 4 remix: Fateful consequences. Här ger sig Netflix ut för att rätta gamla misstag och gör om hela fjärde säsongen för att följa de efterfrågningar som kommit från fansen. Nu är berättelsen mer utspridd mellan karaktärerna, och även om vi startar och slutar på samma plats så är allt där emellan uppdaterat.

Självklart gav jag remixen en chans, och jag gillar det jag ser. Eftersom jag själv tycker att Michael (Jason Bateman) är den tråkigaste medlemmen i Bluth-familjen, så rimmar det nya konceptet med hur jag vill ha det.

Det känns som att Netflix nu tagit serien mer på allvar och det ger mig hopp om att säsong fem kommer att leverera. Jag har inte sett mer än trailern men det ska bli riktigt kul att se vart Bluth-familjen tar oss nu. Kanske raka vägen in i Vita huset.

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.