Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Serier & TV

Inget 2 1/2 men för Rob Lowe

De gamla polarna Lowe och Sheen

Det är fortfarande en öppen fråga om någon, och i så fall vem, som egentligen ska efterträda Charlie Sheen i Two and a half men, nu när han fått sparken.

Rob Lowe är ju den som lyfts fram som det hetaste namnet de senaste dagarna, men det verkar inte längre troligt. Lowe är ny skådis i den pågående säsongen av NBC-komediserien Parks and Recreation, och seriens exekutiva producent sa igår att Lowe har ett flerårskontrakt med dem.

Ett annat namn som varit på tapeten är John Stamos, den gamle hunken som i alla fall jag mest förknippar med 90-talsserien Huset Fullt.

Hur som helst verkar serien Two and a half men fortfarande vara aktuell för konstgjord andning. Om det är ett glädjebesked eller inte är dock en helt annan femma.

1 COMMENTS

  1. John Stamos gjorde ju ett ganska roligt inhopp i Entourage så det borde nog passa bra. Den stora frågan är ju dock om det verkligen är värt att försätta producera denna serie från helvetet? Svar: Nej.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.