Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Serier & TV

Jon Hamm och Daniel Radcliffe är samma person

Don Draper och Harry Potter tillsammans i ett badkar? Nej, nu snackar jag inte avancerad slash fan fiction här, även om det kanske skulle vara lockande för någon. Istället handlar det om att Jon Hamm och Daniel Radcliffe spelar två versioner av samma person, i den brittiska miniserien A Young Doctor’s Notebook,  baserad på en bok av Michail Bulgakov. Jon Hamm spelar en medelålders läkare som tvivlar på sig själv och minns tillbaka sina dagar som läkare under första världskriget, och börjar resonera med sitt yngre jag från den tiden, spelad av Daniel Radcliffe.

Men hur lika är Hamm och Radcliffe egentligen? Hur som helst ser i alla fall de här bilderna från serien absurt lockande ut på något vis… A Young Doctor’s Notebook börjar visas i Storbritannien i början på december – och innebär ju också att vi får se vad Jon Hamm går för när det gäller brittiskt uttal!

 

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.