Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Serier & TV

I kväll är det kärlek som gäller!

kärlek

För dig som inte tycker att det här med sol, grillning och rosévin är något att ha kan jag rekommendera kvällens TV-tablå – enligt temat kärlek!

18:30 på TV11 ska ni slå på Dumpa Honom!, som har samma sjukdom som Du, Var Är Brudarna – en värdelös svensk titel av någon outgrundlig anledning. He’s just not that into you heter den egentligen och är en ganska underbar och smart liten film om relationer – och problem man kan ha med dem. Men det är inte den vanliga romcomen – det är mycket mer med insikt och ironi man tar sig an den där eviga önskan om att hitta den rätte!

20:00 på Sjuan är det PS. I Love You, en sån där film som jag mest tror att folk sett eftersom man fått den med när man köper typ Damernas Värld, men det här är en riktigt bra rulle! Det börjar som en ganska sorglig historia om en kvinna som förlorat sin pojkvän och inte har ett dugg lust att gå vidare. Låt er nu inte avskräckas för att jag skrev ”sorglig”. Det här en både roligt och hoppfullt. Men ta ändå fram servetterna ifall…

00:00 på TV8 visas Wild at Heart. Det var ett tag poppis att skildra den lite vilda och destruktiva sidan av kärleksrelationer. Wild at Heart är David Lynchs bidrag där vi får följa Sailor och Lula som är på flykt genom amerikanska södern. När jag jobbade med tonåringar för nästa 15 år sen försökte jag få dem att se den på en videokväll – jag var väl i deras ålder när den kom. Det gick inte hem. Hoppas du gillar den bättre!

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!