Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Serier & TV

Se första teasern för SVT-dramat Blå ögon

blå ögon

Den 30 november har SVT:s nya dramasatsning premiär. Blå ögon – en politisk dramathriller som utspelar sig mitt under brinnande valrörelse. Justitieministerns stabschef försvinner kort innan valet, och hennes ersättare kastas in i ett nät av lögner och konspirationer. Samtidigt går det främlingsfientliga Trygghetspartiet mot ett rekordval, och en högerextremistisk terrorgrupp planerar våldsamma attentat.

Idag presenterade SVT en femminuters teaser från serien, som verkligen ser ut att ha potential. Det ser nervigt, snyggt och riktigt spännande ut. Och många bra skådisar som är lite lagom kända – som Adam Lundgren, Kjell Wilhelmsen, Linus Wahlgren och Louise Peterhoff.

Serien kommer visas på söndagar kl 21 – klassisk dramatid! Ska bli intressant att se också om det blir några diskussioner kring eventuella likheter med verkliga partier…

Blå ögon har premiär i SVT1 söndagen den 30 november kl 21

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.