Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Serier & TV

Smakprov på säsong fyra av True Blood

Inspelningen av säsong fyra av True Blood är i full gång, och för oss som har läst böckerna som serien baseras på (Charlaine Harris ”Southern Vampire Mysteries”) är det ju obligatoriskt att spekulera över hur mycket säsongen kommmer följa motsvarande del i bokserien. Att döma av en de sneak peaks som HBO har släppt verkar det i alla fall som att vikingavampyren Erics (Alexander Skarsgård) öde följer bokens händelser, vilket kan bli mycket intressant att se…Vill inte ge några spoilers, men kolla klippet här för att få en liten aning.

Det har också presenterats en del nya namn i rollistan. Mest intressant i mitt tycke är Gary Cole, som tidigare bland annat setts som den enerverande chefen i Office Space, och som vice-president i West Wing. Men framför allt tänker jag på hans oerhört läskiga roll som sheriffen Lucas Buck i 90-talsserien American Gothic. Gary Cole har verkligen en förmåga att spela riktigt obehagliga typer. Det är fortfarande oklart vilken roll han ska spela i True Blood, och om den är stor eller inte, men jag håller tummarna för att det är en riktigt ond roll.

Gary Cole

Enligt True Bloods skapare Allan Ball ska vi tydligen också få se mer djur i säsong fyra. Han nämner specifikt hästar, en alligator, en skallerorm, en slags falk och en attackuggla – vad nu det kan vara?

Jag instämmer i HBO’s tagline inför säsong fyra: Waiting sucks.

Säsong 4 av True Blood har premiär 26 juni i USA.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.