Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Serier & TV

Söndagssurfa genom tablån.

medium_1341422849_1341422849_mad_max_reboot_alternate_-ff

Det är söndag och vädret är, åtminstone i Stockholm åtminstone, för jävligt. Kvavt, hett och allt man vill är att få lite regn! Om du, som jag, dessutom skiter i fotbollen sedan Sverige åkte ut kan du alltid dra för gardinerna, hälla upp ett stort glas iskall söndagsrosé, parkera häcken i soffan och surfa dig igenom tv-tablån och bojkotta både sol och fotbollsyra.

 
16:30-17:15 BBC entertainment: Live at the Apollo. Min all time favourite Alan Carr kör enligt kanalen själv ”komedi i toppklass” och jag kan bara hålla med.

16:55-18:35, TNT: Misfits. Ett dubbelavsnitt Misfits på eftermiddagen kan ju aldrig vara fel.

19:00-20:00 Sjuan: Mitt galna hem. Programledaren George som vi sett i lite program där folk köpt hus de inte har råd att renovera etc reser nu runt och träffar folk som bor på knasiga ställen. I kväll träffar han en man som köpt en cirkusartists ekipage från 1920 på fyllan. Kan vara sevärt

20:00-23:00 Här gapar ett stort hål i tablån, fråga mig inte varför en söndags på bästa sändingstid. Mitt tips blir därför att du kikar in på Netflix och ser dokumentären Deliver Us From Evil – en dokumentär om katolska kyrkans kreativitet när det kommer till att dölja vad som egentligen försiggår mellan präster och oskyldiga gossar. Förbered dig dock på att vilodagen kommer sätta fart på blodet i ådrorna.

23:05-01:00, Kanal 9: Road Warrior. Det är framtid, allt har gått åt helvete och Mel Gibson har hockeyfrilla. What’s not to love?

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!