Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Serier & TV

The Walking Dead: Säsong 2 – Trailer

Kritikerna är enade. The Walking Dead var den största överraskningen inom TV förra året. Jag har själv tidigare hyllat Frank Darabonts välgjorda, gripande zombieserie och kan nu presentera den första riktiga trailern för säsong 2.

Säsong två kommer att starta precis där den första tog slut. För er som fortfarande inte har sett detta moderna mästerverk i gore så tänker jag inte spoliera saker och ting men ni fans vet vad jag pratar om. I övrigt ser säsong 2 ut att skruva upp spänningen och antalet zombies exponentiellt. Personligen är jag helt okej med båda dessa saker.

"If you´re dead, we will kill you!"

Den fyra minuter långa trailern ger gåshud och en verklig känsla av vilken shit-storm världen har blivit och det är lika mörkt men snyggt som vanligt.

Det är min absoluta övertygelse att The Walking Dead kommer att fortsätta leverera så låt mig bara säga att den nya säsongen känns riktigt tung.

För er som inte sett serien. The Walking Dead följer en grupp överlevande i efterdyningarna av en zombieapokalyps. Baserad på Robert Kirkmans hyllade tecknade serier, de bästa i genren, använder The Walking Dead de odöda för att spegla mänskligheten, exponera vilka vi verkligen är, vad vi klarar av och vad som verkligen är viktigt.

Serien börjar sändas på AMC i oktober men det är osäkert när den kommer till Sverige.

14 COMMENTS

 1. Tänk vilken skillnad det kan vara på zombies och aliens, när man jämför en riktigt välskriven och välproducerad serie som The Walking Dead med Falling Skies……

 2. Kan tyvärr inte rekommendera serieförlagan. Karaktärerna är platta, endimensionella, och det kastas ut trådar åt höger och vänster som sen aldrig plockas upp – än mindre tas till vara på.
  Väldigt synd måste jag säga, hade mycket hopp för den eftersom TV-serien är så bra – och alltså uppenbarligen mycket bättre.

 3. jaaaaa…äääntligen…=) längtat som fan efter att serien skulle fortsätta med tanke på att vi fick bara 6 delar på första säsongen. riktigt kasst det vart måste jag säga

 4. Mycket tråkig serie.. jag brukar hålla med er på onyanserat men jag skulle inte ge walking dead mer än 2:a i betyg. Hatar serier där man kan gissa vad som kommer att hända. Trist för budget har den.

 5. Jag tycker definitivt inte att man kan förutse exakt vad som händer speciellt ofta i denna serie. Till skillnad från mycket annat amerikanskt. Nej, denna serie tror jag kommer att fortsätta hålla samma höga kvalité, med subplots inom historien som också gör den mer intressant. Otrohets-storyn t.ex., den kan man inte förutse hur den kommer att gå. Hävdar man det, vill man bara verka intressant.

 6. Vet att det gränsar till fulspam, men tycker att i det här fallet så går det att motivera, så…Ni vet om att The Walking Dead är baserad på serietidningen med samma namn? Finns nu på svenska och volym 2 släpps 14 oktober. Köper man den på http://www.apartforlag.se innan dess kan man dessutom vinna en zombiearmé signerad av 42 svenska tecknare och illustratörer.
  Mer info på http://www.apartforlag.se

 7. har sett första säsongen och del 1å 2 på andra säsongen och tycker den är den bästa zombie tv serie som gjorts! väntar bara på resterande episoder!

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."