Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Serier & TV

Westworld säsong 2 – Chaos takes control

Som jag har längtat efter den här serien. Första säsongen av Westworld var jag minst lika taggad för och den levererade mer än jag ens kunde drömma om. Så snygg, rå och en smart berättarstil som band ihop tids… vänta lite nu, du har väl sett säsong 1? Annars skulle jag inte fortsätta läsa om jag var du. Se den och återkom, jag väntar på dig.

Okej. Nu är vi tillbaka. Var var vi? Ja, tidslinjer var det ja. Så snygg, rå och en smart berättarstil som band ihop tidslinjerna snudd på felfritt. Årets bästa säsongsavslutning var det, hands down. Och jag vet inte hur många WTF-upplevelser den levererade, men det måste varit något sorts rekord.

Vi lämnade våra kära värdar mitt i ett blodbad, med Dolores hållandes i tyglarna som Wyatt, och Maeve som utvecklats till någon sorts über-värd, och som valde att stanna och söka efter sin dotter istället för frihet. Vi fick även hintar om fler världar där ute. Spänningen är minst sagt olidlig.

Imorgon är det så äntligen dags för denna pärla bland juveler att berätta historien vidare. Och det lovas en minst sagt blodig fortsättning, särskilt om man får tro säsongspostern.

I säsong två får vi även stöta på två svenska ansikten, då Fares Fares och Gustav Skarsgård besöker Westworld.

Jag har faktiskt redan tittat på första avsnittet på säsongen, och jag kan säga så här, det är mycket blod, mycket snygga scener på två av världens coolaste brudar, och snoppar. Snoppar överallt. Det är som att HBO tänkte att om Game of thrones bara visar snippor och tuttar, så tar Westworld snopparna. Representation kanske? Jag vet inte.

Snoppar åsido så var det ett starkt första avsnitt, och jag vill ha MER!! Så mycket mer!

Andra säsongen av Westworld släpps veckovis, på måndagar, på HBO Nordic.

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.